AMGA buigmachines

Innovatieve oplossingen

Voor de beste gereedschappen en machines op het gebied van buisbewerking bent u bij AMGA Nederland aan het juiste adres. AMGA heeft een ruim aanbod aan buigmachines die we onder onze eigen merknaam leveren. AMGA ontwerpt en produceert deze buigmachines en buiseindvervormingsmachines in eigen bedrijf. We zijn de enige producent in Nederland en bieden uitzonderlijk veel kennis van het koud vervormen van buismateriaal. In combinatie met de juiste buigmal of buiginrichting kunt u de AMGA buigmachines voor alle buigdoeleinden inzetten. Buig koper, RVS, staal en aluminium met de buigmachines van AMGA. Of uw materialen nu rond, plat, in een U-profiel of ovaal zijn, onze buigmachines zijn in staat om u te helpen bij uw buigvraagstuk.

Buigmachine Amga-mini-42
Amga buigmachine Mini 42
Buigmachine Amga-mini-50
Amga buigmachine Mini 50
Buigmachine Amga-Maxi
Amga buigmachine Maxi

Assortiment AGMA buigmachines

AGMA heeft een ruim assortiment aan buigmachines waarmee we inspelen op verschillende vraagstukken in diverse omgevingen en werkgebieden. AMGA Nederland is de enige producent en leverancier van de AMGA Mini 42, Mini 50 en Maxi buigmachines. De machines zijn zowel analoog als digitaal verkrijgbaar. Door onze 40-jarige ervaring hebben wij weten te realiseren dat onze buigmachines een begrip zijn op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en bedieningsgemak. Met de verschillende AMGA buigmachines kunt u voor ieder project en voor iedere werkomgeving een geschikte machine vinden.

Amga-Buigmachine Mini-auto

De Mini 42 is niet alleen zeer krachtig maar ook zeer compact.

Innovatieve oplossingen

AMGA is een specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor de installatietechniek. Deze rol als specialist zorgt ervoor dat wij blijvend op zoek zijn naar innovatieve oplossingen om de AMGA buigmachines nog sterker, nog eenvoudiger in gebruik en nog betrouwbaarder te maken. Ook zijn we in staat om met innovatieve oplossingen complexe uitdagingen aan te gaan. Uiteraard hebben wij veiligheid in gebruik hoog in het vaandel staan bij het ontwerpen en produceren van de AMGA buigmachines. Al onze modellen zijn dan ook voorzien van moderne beveiligingstechnieken die ervoor zorgen dat u in veiligheid gebruik kunt maken van onze machines.

Betrouwbaar in services

Naast betrouwbare buigmachines levert AMGA ook betrouwbare services. Voor de aankoop van uw AMGA buigmachine ervaart u deze service in de vorm van gedegen advies aan de hand van uw buigvraagstuk. We helpen u bij het installeren van uw buigmachine en staan voor u klaar om eventuele problemen op te lossen na de installatie. Voor reparaties en reserve-onderdelen kunt u overigens ook bij ons terecht. Wilt u een AMGA buigmachine bestellen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 631 2380 of het online contactformulier in te vullen.

Menu