Mark buigmachines

Kwaliteit in machines

De buigmachines van Mark staan bekend om de hoge bouwkwaliteit en goede betrouwbaarheid. Het innovatie bedrijf, in handen van de familie Bruinsma, is al sinds 1945 zeer betrokken in de wereld van de installatietechniek. De buigmachines die Mark produceert zijn dan ook zeer geschikt voor gebruik in dit vakgebied. De focus van het merk richt zich op de klimaatbeheersing van grote gebouwen, waar het bewerken van buizen een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden vormt. Zodoende is Mark buigmachines gaan produceren die het uitvoeren van buisbewerkingen vele malen eenvoudiger maken. AMGA Nederland levert de buigmachines van Mark en zorgt hierbij voor een uitgebreide service, met onder meer de mogelijkheid om uw machine te laten repareren en uitgebreid advies bij de aankoop van uw nieuwe Mark buigmachine.

Mark hydraulische buigmachines

Mark produceert hydraulische buigmachines die bepaalde buismaterialen op eenvoudige wijze buigen. Met een Mark buigmachine buigt u buizen van 3/8” tot 4” zodat deze gereed zijn voor installatie in uw project. Deze buigmachines kunnen zowel machinaal als handmatig bediend worden. Dankzij de uitgebreide kennis die AMGA in huis heeft, kunnen wij u uitgebreid adviseren over de verschillende buigmachines van Mark. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing voor uw buigvraagstuk. De mark buigmachines zijn onmisbaar voor professionals die regelmatig buizen bewerken en hier een efficiëntere oplossing voor zoeken.

Kwaliteit in machines

Tijdens de productie van de Mark buigmachines ligt de focus op kwaliteit van producten en diensten. Zo garandeert Mark dat de bouwkwaliteit van het hoogste niveau is. De machines worden namelijk geproduceerd volgens de ISO 9001 norm. De Mark buigmachines zijn voorzien van handige eigenschappen die zijn ontworpen met gebruiksgemak als uitgangspunt. Zo hebben de buigmachines een inklapbaar frame is zijn deze frames licht van gewicht. De open structuur van het frame maakt repeterend buigwerk mogelijk. AMGA levert naast gebruiksklare Mark buigmachines ook onderdelen voor zelfreparatie. Uiteraard kunnen we deze reparaties ook voor u uitvoeren als dat gewenst is.

Snelle en oplossingsgerichte levering

Heeft u interesse in Mark buigmachines? Bij AMGA profiteert u van onze snelle levering en zakelijke service. Voor meer informatie over onze service en ons assortiment neemt u contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Heeft u urgente vragen of wilt u een van onze medewerkers telefonisch spreken? Bel dan naar 073 – 599 1490. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.

Menu