RIDGID buigmachines

Kwaliteit in machines

RIDGID staat bekend als een merk voor echte vaklieden. Ook de buigmachines die RIDGID ontwikkelt voldoen aan de hoogste eisen, dankzij gebruik van duurzame materialen, zorgvuldige productie en uitgebreide productkennis. Voor een RIDGID buigmachine bent u bij AMGA Nederland aan het juiste adres. Wij zijn meer dan alleen een officiële distributiepartner van RIDGID, onze uitgebreide kennis over en ervaring met de apparaten van RIDGID maakt dat u altijd bij ons terecht kunt voor advies, reparatie en levering van RIDGID buigmachines.

Assortiment RIDGID buigmachines

Het assortiment van RIDGID buigmachines is sterk verbonden met de RIDGID buigtangen. De manuele buigtangen van RIDGID zijn voorzien van een hydraulische pomp die u met de hand kunt bedienen. De elektrische RIDGID buigmachines maken gebruik van hetzelfde frame en opklapbare vleugel, maar zijn voorzien van een elektromotor die de pomphendel vervangt. U kunt kiezen uit twee elektrische modellen: de HB382E en de HB383E. Het verschil tussen deze RIDGID buigmachines is terug te zien in de capaciteiten en de perskracht van de pomp. De HB382E is geschikt voor buizen met een diameter van 3/8” tot 2” en de HB383E is in staat om buizen van 3/8” tot 3” te buigen. De pomp van de HB382E levert een kracht van 90 kN, waar de HB383E 146 kN aan kracht levert. De HB382E is dan ook significant lichter, met een gewicht van 96 kg in tegenstelling tot de HB383E met een gewicht van 182 kg.

Innovatieve oplossingen

Middels innovatieve oplossingen zorgt RIDGID voor een prettige ervaring tijdens het gebruik van de machines uit hun assortiment. Om de RIDGID buigmachines eenvoudig te verplaatsen heeft RIDGID een wielenstel ontwikkeld, wat u in staat stelt om uw machine eenvoudig te verplaatsen, ondanks het gewicht. Naast het wielenstel kunt u ook kiezen voor een strekmal en een draaibare driepoot, welke zorgt voor stabiliteit op een prettige werkhoogte. AMGA helpt u graag bij het kiezen van een model dat geschikt is voor uw werkzaamheden. Voor adviezen over de toebehoren en extra onderdelen kunt u contact met ons opnemen.

Betrouwbaar in services

Dankzij onze nauwe samenwerking met RIDGID kunnen we de buigmachines snel leveren. Ook voor vervangende onderdelen geldt dat wij deze snel leveren, zodat uw werkzaamheden niet lang stil komen te liggen. Voor meer informatie over onze service en ons assortiment kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Wilt u direct een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 073 – 599 1490. We horen graag van u.

Menu