AMGA en Hikoki

Power for Professionals

Hikoki

Hikoki is een dochtermaatschappij van het bekende Hitachi-concern, een van de grootste elektroconcerns van de wereld: 38 maatschappijen, 390 vestigingen en rond 325.000 medewerkers. Al ruim 50 jaar vervaardigt Hitachi Koki de wereldbekende Hikoki elektrische gereedschappen. Deze worden door ca. 2500 medewerkers, in vijf moderne fabrieken geproduceerd. In Japan heeft Hikoki elektrisch gereedschap een marktaandeel van meer dan 40%.

Bij de aanschaf van ons elektrisch gereedschap profiteert u van onze jarenlange ervaring, die op een eerste klas know-how gebaseerd is. Hikoki elektrisch gereedschap heeft binnen enkele tientallen jaren over de hele wereld een goede naam verworven door zijn geweldige prestatie, kwaliteit, veiligheid en zeer lange levensduur.

AMGA is al meer dan 10 jaar een  geautoriseerd  Power Dealer van Hikoki. Onze ervaring op gebied van gereedschappen en service maakt dat AMGA méér is dan een distributiepartner van Hikoki. In goede harmonie zorgen wij dat u op tijd de juiste producten geleverd krijgt met de service en aandacht die u van AMGA gewend bent.

Menu