Mark

Innovatieve partners

Mark is in 1945 opgericht door de gebroeders van der Mark in Veendam. Destijds onder de naam Ingenieurs bureau Gebroeders Van der Mark NV. Sinds 1983 is Mark in handen van de familie Bruinsma. Directeur G.J.H.A. Bruinsma (1944 – 2008) heeft het innovatieve bedrijf uitgebouwd tot een internationaal opererende organisatie. Mark richt zich met name op de klimaatbeheersing van grote gebouwen, waar het bewerken van buizen een alledaagse klus is. Om deze reden is Mark ook buigmachines gaan produceren die volledig gericht zijn op betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Dit zijn criteria waar AMGA Nederland BV ook veel waarde aan hecht. In ons assortiment vindt u dan ook verschillende Mark producten, die uitermate geschikt zijn voor toepassingen binnen klimaattechnologie, maar ook zeker binnen andere disciplines gebruikt worden.

Mark producten

Naast het produceren van airconditioningsunits en verwarmingsinstallaties verzorgt Mark dus ook de productie van hydraulische buigmachines. De buigmachines van Mark zijn ontzettend handig om bepaalde buismaterialen op eenvoudige wijze te buigen. Mark legt de focus op kwaliteit van de producten, zo kunt u er altijd op rekenen dat de buigmachines van zeer degelijke kwaliteit zijn. De machines worden geproduceerd volgens de ISO 9001 norm wat betekent dat u van een lange levensduur verzekerd bent. AMGA levert deze machines compleet in een robuuste houten kist en voorziet u van professioneel advies over uw aankoop. Wij hebben de kennis in huis om u de juiste machines aan te bieden voor uw werkzaamheden.

Mark: innovatie technologie

De buigmachines van Mark zijn voorzien van enkele handige eigenschappen, die het gebruiksgemak ten goede komen. Zo hebben de buigmachines een inklapbaar frame en is dit frame licht van gewicht. Dankzij de open structuur van de frames is repeterend buigwerk mogelijk. AMGA staat uiteraard voor u klaar om de producten van Mark te leveren, maar we doen nog meer dan alleen dat. U kunt ook bij ons terecht voor reparatie en vervangende onderdelen voor zelfreparatie. De producten van Mark zijn betaalbaar: u profiteert dus van kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Snelle levering

Heeft u interesse in een buigmachine van Mark? Bij AMGA profiteert u van onze snelle levering en zakelijke service. Ook in het geval van reparatie of andere vorm van service kunt u een snelle afhandeling verwachten. Zo voorkomen we dat uw werkzaamheden onnodig lang stil komen te liggen. Voor meer informatie over onze service en ons assortiment neemt u contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Heeft u urgente vragen of wilt u een van onze medewerkers telefonisch spreken? Bel dan naar 073 – 599 1490. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.

Menu