AMGA en Orbitalum

Innovatieve partners

Orbitalum

Complete oplossingen voor de hoogste eisen in de buizen en pijpen lassen voorbereiding tot orbitaal lassen – alles uit een hand. Orbitalum Tools GmbH is uw deskundige partner voor orbitale buizen en pijpen voorbereiding en orbitaal lassen technologie voor industriële leidingsystemen, prefabricage en onderhoud.

Orbitalum Tools ontwikkelt en produceert draagbare buis zagen, buis naar machines, buiseinde voorbereiding machines, computergestuurde orbitaal lassen stroombronnen als gesloten en open las hoofden. Er zijn tal van gebieden van toepassing.

Het spectrum strekt zich uit van de bouw van procesinstallaties (ultra pure media zoals halfgeleiders, elektronische, farmaceutische en biotechnologische, chemische, voedingsmiddelen-en drankenindustrie, de lucht-en lucht-en ruimtevaart, scheepsbouw), omvat de bouw van energie-installaties (elektriciteitscentrales, raffinaderijen, olie , gas-en petrochemische industrie) en zelfs nutsbedrijven (water-en gasvoorziening, verwarming, airconditioning en koeling, maar ook sprinkler).

Het brede scala van producten is gebaseerd op eisen van de klant. Het bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en is het stellen van hoge waarde aan duurzaamheid. Onze klanten waarderen ons geluid applicatie know-how en onze eersteklas klantenservice. Onze voortdurende succes is gebaseerd op onze klantgerichte innovaties en de kwaliteit van onze mensen, producten en processen die voortdurend streven wij ernaar om te verbeteren.

Orbitalum Tools is nu een onderdeel van de ITW Welding Group, die is wereldwijd marktleider op het gebied lassen producten (MILLER ELECTRIC, Hobart), TIG toortsen en accessoires (las-CRAFT), lastoevoegmaterialen en gas apparatuur (Hobart, ELGA) en geautomatiseerd lassen materiaal (JETLINE).

Wij bieden dit alles en meer voor uw voordeel:

 • Complete systemen voor een breed spectrum van toepassingen
 • Betrouwbaar, producten van hoge kwaliteit
 • Uitgebreide service:
  Customer support en training
  Rental
  planningsinstrumenten
 • Wij voldoen aan de verschillende technische eisen:
  Internationale normen
  goedkeuringen vereist zijn voor specifieke landen en toepassingen
 • Effectieve logistiek
 • Download hier alle documentatie die u nodig heeft
Orbitalum-zaagbladen

790042064

Orbitalum zaagbladen
Orbitalum-buiszaag-aanschuin-machine

790142001

Orbitalum GF4 Buis zaag- en aanschuin machine
Menu