Orbitalum

Innovatieve partners

Complete oplossingen voor de hoogste eisen in de buizen lassen voorbereiding tot orbitaal lassen – alles uit een hand. Met de machines en gereedschappen van Orbitalum beschikt u over de juiste instrumenten voor orbitale buisverwerking en orbitale lastechnologie in de industriële leidingbouw. Als leverancier van Orbitalum beschikt AMGA Nederland BV over een ruim aanbod van Orbitalum producten. U kunt bij ons terecht voor de industriële machines en het gereedschap van hoge kwaliteit van Orbitalum en profiteert altijd van onze snelle levering en kennis. We adviseren u graag over de machines en gereedschappen van Orbitalum en andere merken.

Orbitalum-zaagbladen

790042064

Orbitalum zaagbladen
Orbitalum-buiszaag-aanschuin-machine

790142001

Orbitalum GF4 Buis zaag- en aanschuin machine

Orbitalum producten

Orbitalum ontwikkelt en produceert draagbare buiszagen, buisbewerkingsmachines, orbitale lasmachines en zowel open als gesloten orbitale laskoppen. De toepassingen voor deze machines zijn breed. Het spectrum strekt zich uit van de bouw van procesinstallaties (zoals halfgeleiders, elektronische, farmaceutische en biotechnologische, chemische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie, de lucht- en ruimtevaart en scheepsbouw), omvat de bouw van energie-installaties (elektriciteitscentrales, raffinaderijen, olie , gas- en petrochemische industrie) en zelfs nutsbedrijven (water- en gasvoorziening, verwarming, airconditioning en koeling, maar ook sprinklers).

Met de machines van Orbitalum, voorheen bekend als GF of Georg Fischer, wordt het bewerken van buizen vele malen eenvoudiger. Naast de hoogwaardige industriële machines van Orbitalum, vindt u bij AMGA ook verschillende gereedschappen van Orbitalum. Zo bestaat ons assortiment uit onder andere zaagbladen en zaag- en aanschuinmachines voor kwaliteit in de proces- en installatietechniek.

Orbitalum: innovatieve oplossingen

Het constante streven naar innovatie is kenmerkend voor Orbitalum en sluit naadloos aan op de denkwijze van AMGA. Orbitalum maakt veel werkt van het verbeteren van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van zowel de machines als gereedschappen. De producten van Orbitalum voldoen aan verschillende technische eisen en de internationale geldende normen. Naast het leveren van de producten van Orbitalum kunt u ook bij AMGA terecht voor het uitvoeren van reparaties. We hebben veel kennis op het gebied van buisbewerking en installatietechniek in huis en adviseren u graag over de verschillende machines en gereedschappen van Orbitalum.

Snelle levering

Dankzij de effectieve logistiek van Orbitalum in combinatie met de snelle levering van AMGA bent u altijd verzekerd van een prettige en oplossingsgerichte levering van de kwaliteitsgereedschappen en machines van Orbitalum. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 073- 599 1490. Wilt u meer weten over het assortiment van AMGA? We leiden u graag rond bij ons op locatie en vertellen u meer over de machines en gereedschappen van Orbitalum en andere merken.

Menu