REMS

Innovatieve partners

Rems gereedschappen

Sinds de oprichting in 1909 ontwikkelt REMS producten voor verschillende vormen van buisbewerking. Dit in het bijzonder voor sanitair- en verwarminsinstallaties. REMS is begonnen met handgereedschap en om dan vervolgens machines en elektrisch gereedschap te produceren. Vandaag de dag is REMS een toonaangevende fabrikant van machines en gereedschappen voor buisbewerkingen. REMS ontwikkelingsingenieurs hebben overtuigende, baanbrekende ideeën die de dagelijkse routines van industriële installaties verlichten. AMGA is een van de officiële leveranciers van REMS producten en beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van buisbewerking. Onze medewerkers adviseren u graag over de verschillende producten van REMS.

Rems- draadsnijolie

140105

Rems Spezial draadsnijolie spuitbus 600ml
Rems-Amigo-2

540020

Rems Amigo 2 set R 1/2-3/4-1-1 1/4-1 1/2-2” 

REMS producten

REMS produceert machines en gereedschap voor professionals. Dat betekent dat al hun producten ontworpen zijn met de focus op zware belasting in nog zwaardere omstandigheden. De producten van REMS staan wereldwijd bekend om hun innovatieve technologie en de hoge normen op het gebied van kwaliteit. Hoge duurzaamheid, veilig in gebruik en extreem veerkrachtig; een gereedschap kan alleen aan deze eisen voldoen als de onderdelen perfect gehard zijn. REMS bewerkt metaal middels hun eigen warmtebehandeling, waarmee ze metalen producten van de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. De speciale warmtebehandeling maakt een ideale combinatie tussen stevigheid en hardheid mogelijk, wat leidt tot een langere levensduur van het eindproduct. AMGA levert naast gereedschap van REMS ook meetapparatuur, zoals de CamScope. Deze endoscoop maakt gebruik van een losse controller unit om eenvoudig onderzoek in moeilijk bereikbare plekken te realiseren.

REMS: innovatieve oplossingen

REMS maakt gebruik van moderne apparatuur en faciliteiten voor de R&D, productie en kwaliteitscontrole van de verschillende producten. De kwaliteitscontrole op de producten is bepalend voor de kwaliteit van REMS producten en dat maakt voor u uiteindelijk het verschil tijdens uw werkzaamheden. Alle producten van REMS voldoen aan de geldende veiligheidseisen binnen de EU. Als officiële leverancier richten wij ons namelijk ook op het leveren van een professionele service en ondersteuning. Zo voeren we reparaties uit en leveren we onderdelen om zelfreparaties mogelijk te maken.

Snelle levering

Bij AMGA bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Dankzij onze samenwerking met REMS kunnen we extra onderdelen of producten altijd snel op voorraad krijgen. Zo komen uw werkzaamheden niet langdurig stil te liggen. Voor meer informatie over onze service en ons assortiment kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Heeft u urgente vragen of behoefte aan persoonlijk contact? Bel dan naar 073 – 599 1490. We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie.

Menu