AMGA en Rems

Innovatieve partners

Rems gereedschappen

AMGA is een geautoriseerd distributiepartner van REMS®

Sinds de oprichting in 1909 ontwikkelt REMS producten voor de buis bewerking. Dit in het bijzonder voor sanitair en verwarming installateurs. REMS is begonnen met handgereedschap en om dan vervolgens machines en elektrisch gereedschap te produceren. De de oprichter Christian Follheeft bepaald dat “REMS moet superieur zijn” altijd de maatstaf voor ons handelen is. Vandaag REMS is een toonaangevende fabrikant van machines en gereedschappen voor de buis te bewerken. REMS ontwikkelingsingenieurs hebben een overtuigend, baanbrekende ideeën die de dagelijkse routines van de installaties professionele verlichten.

Ze hebben alle belangrijke eisen in hun focus en gebruik maken van alle hun uitgebreide praktijkervaring. Deskundigen uit alle sectoren van de industrie ervoor zorgen dat alle mogelijkheden voor verbetering is geïntegreerd in de nieuwe ontwikkeling.Op deze manier de perfecte gereedschap voor de strenge eisen van de bouwplaats worden gemaakt. De REMS producten worden zeer gewaardeerd vanwege hun innovatieve technologie en de hoge normen van kwaliteit en worden overal gebruikt in de wereld. Zowel de handels-en winst op deze manier. Keer op keer REMS is in staat om haar positie in de voorhoede van de technische vooruitgang als gevolg van haar innovatieve producten te behouden

Rems- draadsnijolie

140105

Rems Spezial draadsnijolie spuitbus 600ml
Lees meer
Lees meer

Door de koelende werking van de snijolie en de betere geleiding van het snijden gaan uw messen langer mee.
– Mineraalolie met hoge smeer- en koelwerking voor een langere levensduur van de snijmessen
– Met water afwasbaar
– CFK-vrij
– Inhoud 600ml

Rems-Amigo-2

540020

Rems Amigo 2 set R 1/2-3/4-1-1 1/4-1 1/2-2” 
Lees meer
Lees meer

Elektrisch Draadsnij-ijzer met BSPT draadsnijkoppen. Krachtig, handzaam elektrisch gereedschap voor draadsnijden met unieke steunbeugel. Zonder bankschroef overal inzetbaar – Ideaal voor reparatie, renovatie, bouwplaats. Stabiele, eenvoudig te bedienen beugel voor het ondersteunen van het draaimoment in beide draairichtingen. Veilig spannend door schuin geplaatste spanschroef, met zelfversterkende spanwerking. Slanke vorm voor moeilijk toegankelijke plaatsen. Doortreksterke 1700 W elektromotor met 30% capaciteitsverhoging door automatische koolborstelverstelling bij de draairichtingskeuze.
Hoge snijsnelheid 30 – 18 /min.

Menu