AMGA en Ridgid

Meer dan alleen distributiepartners

lopg ridgid

Al sinds 1923 is RIDGID® het symbool van zekerheid voor toegewijde vaklui. Wij van de Ridge Tool Company nemen dat erfgoed ernstig. Daarom wordt ieder stuk gereedschap dat het merk RIDGID® draagt, vervaardigd volgens dezelfde hoge normen inzake kwaliteit, sterkte en duurzaamheid als de eerste heavy-duty-pijptang meer dan 80 jaar geleden.Sinds de introductie van dat revolutionaire product hebben wij er altijd naar gestreefd de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met toonaangevende producten en ondersteuning,gekenmerkt door:

  • Vertrouwen in het feit dat RIDGID®-producten constante prestaties leveren, zelfs in de meest zware omstandigheden.
  • Efficiëntie, wat resulteert in meer snelheid, meer jobs en meer winst.
  • Industrie-innovaties om onze klanten in staat te stellen nieuwe diensten en bronnen van inkomsten te creëren.Het merk RIDGID® is een belofte aan onze klanten die wij iedere dag opnieuw nakomen. Denk eraan bij het kiezen van uw gereedschap: vaklui kiezen de marktleider.  Het verschil is duidelijk. Het verschil is RIDGID®. Onze ervaring op gebied van service en reparaties maakt dat AMGA Nederland méér is dan een distributiepartner van RIDGID®.

In goede harmonie zorgen wij dat u op tijd de juiste producten geleverd krijgt met de service en aandacht die u van AMGA Nederland gewend bent.

LM-100_Laser_afstandmeter

5560013291

RIDGID Micro LM-100 Laser Afstandmeter
Lees meer
Lees meer

Compacte laser afstandmeter voor het snel en nauwkeurig meten van afstanden tot 50 meter. Optellen, aftrekken, oppervlakte en volume berekening, indirect en ‘continu’ metingen zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk via sneltoetsen, terwijl de meetresultaten duidelijk leesbaar zijn op het grote LCD scherm met achtergrondverlichting. Micro LM-100 wordt geleverd met een draagtas en 2x AAA batterijen.

DM-100 Digitale multimeter

5560013650

RIDGID Micro DM-100 Digitale Multimeter
Lees meer
Lees meer

Deze multimeter zet de nieuwe norm voor het opsporen van elektrische problemen! Schokbestendig, nauwkeurige en snel. De micro DM-100 is geclassificeerd voor industrieel gebruik (CAT III-1000V & IV-600V) Extra groot LCD scherm met achtergrondverlichting. De micro DM-100 wordt geleverd in een draagtas met dubbel geïsoleerde meetsnoeren, Type K thermokoppel- & adapter en een 9V batterij.

IR-100_Contactloze_infraroodthermometer

5560013290

RIDGID Micro IR-100 Contactloze infraroodthermometer
Lees meer
Lees meer

De micro IR-100 biedt nauwkeurige en snelle temperatuurmetingen tot 800°C. Meetresultaten worden getoond op het Dubbele LCD scherm
Dankzij de uitgebreide 20:1 ‘verhouding afstand tot meetoppervlak’ kan er nu met de micro IR-100 nauwkeuriger en veiliger op langere afstanden gemeten worden. De micro IR-100 wordt geleverd in een draagtas met een 9V batterij.

CD-100_Ontvlambare_gaslek_detector

5560013125

RIDGID Micro CD-100 Ontvlambare Gaslek Detector
Lees meer
Lees meer

Met de micro CD-100 kunnen zelfs de laagste concentraties van ontvlambare gassen opgespoord worden. De detector beschikt over een 41 cm lange flexibele sensorkabel waarmee ontvlambare gassen zoals methaan, propaan, koolmonoxide, ammoniak en waterstof op een veilige afstand gedetecteerd kunnen worden. De micro CD-100 en is voorzien van 2 instelbare gevoeligheidsniveaus om nog sneller en nauwkeuriger lekken op te sporen. Dankzij de Tri-Mode Detection-functie wordt de gebruiker visueel (LED), akoestisch (geluidssignaal) en/of met trillingen gewaarschuwd bij detectie van een gaslekkage.

5560013118

RIDGID Micro CL-100 Zelfnivellerende Kruislijn Laser
Lees meer
Lees meer

De micro CL-100 biedt een enorme meerwaarde voor een kruislijn laser.Eénknopsbediening dus, eenvoudig in gebruik en kunnen waterpas- en uitlijnwerkzaamheden zeer snel uitgevoerd worden! Geschikt voor binnen gebruik tot 30 meter en hoeft maar één keer opgezet te worden dankzij de geïntegreerde draaibare basis. Hellingen tot 6 graden worden automatisch gecompenseerd. De micro CL-100 laser wordt geleverd in een stevige kunststof koffer  inclusief gratis laserbril en in de hoogte verstelbaar statief.

Menu