Buigmachines

Buigmachines en pijpbewerkingsmachines

Heeft u een professionele buigmachine nodig waar u op kunt rekenen? U zet onze buigmachines in voor alle buigdoeleinden. Hierbij bestaan er nagenoeg geen beperkingen als het gaat om materiaalsoort en vorm. Zo kunnen onze buigmachines onder andere koper, RVS, staal en aluminium buigen, of deze nu rond, plat, U-profiel of ovaal zijn. AGMA Nederland BV biedt custom made oplossingen voor al uw buigvraagstukken.Voor kwaliteitsoplossingen en advies van dé buigspecialist van Nederland bent u bij AMGA aan het juiste adres.

Buigmachine Amga-mini-42
Amga buigmachine Mini 42
Buigmachine Amga-mini-50
Amga buigmachine Mini 50
Buigmachine Amga-Maxi
Amga buigmachine Maxi

Buigmachines van kwaliteitsmerken

Naast het produceren van buigmachines onder onze eigen merknaam, zijn wij ook actief als leverancier van buigmachines van andere bekende merken. Zo leveren wij ook buigmachines van Mark en RIDGID. Met de buigmachines van AMGA en de aanvulling van de buigmachines deze topmerken kunnen wij altijd het geschikte gereedschap bieden voor ieder buigvraagstuk. Meer dan alleen een leverancier zijn wij namelijk ook experts in ons vakgebied en denken we graag met u mee over uw vraagstuk en een passende oplossing. Door contact met ons op te nemen kunnen wij uw vragen beantwoorden en uw mogelijkheden bespreken. Op onze website vindt u een overzicht van alle hydraulische buigmachines die wij leveren.

Uw specialist

Als leverancier van buigmachines hebben we uitgebreide kennis van de machines die we leveren. Omdat wij naast leverancier ook producent zijn, weten we precies hoe een buigmachine in elkaar steekt, wat de sterke en mindere punten van bepaalde technieken zijn en welke buigmachine geschikt is voor uw buigvraagstuk. Onze productkennis komt goed van pas wanneer we u adviseren over een buigmachine of wanneer u vragen heeft over uw werkzaamheden. Met onze elektrische buigmachines bent u verzekerd van de beste kwaliteit en prettige gebruikservaring.

Reparaties en onderdelen

Naast nieuwe kant-en-klare buigmachines kunt u ook bij AMGA terecht voor reparaties aan uw machines of voor het leveren van losse onderdelen, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met de reparatie van uw buigmachine. Bij AMGA bent u altijd verzekerd van een snelle levering, dankzij onze goede samenwerking met onze leveranciers. Zo hoeft u niet te vrezen dat uw werkzaamheden langdurig stil komen te liggen.

Neem contact op met AMGA

Wilt u een buigmachine bij AMGA bestellen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-63 12 380 of het online contactformulier in te vullen. We helpen u graag bij het vinden van een geschikte buigmachine voor uw opdracht.

Menu