Buigmachines

Buigmachines en pijpbewerkingsmachines

Buigmachines

Heeft u een professionele buigmachine nodig waar u op kunt rekenen? U zet onze buigmachines in voor alle buigdoeleinden. Hierbij bestaan er nagenoeg geen beperkingen als het gaat om materiaalsoort en vorm. Zo kunnen onze buigmachines onder andere koper, RVS, staal en aluminium buigen, of deze nu rond, plat, U-profiel of ovaal zijn. AGMA Nederland BV biedt custom made oplossingen voor al uw buigvraagstukken. Naast buigmachines van ons eigen merk treft u in ons assortiment ook buigmachines van andere bekende merken aan. Voor kwaliteitsoplossingen en advies van dé buigspecialist van Nederland bent u bij AMGA aan het juiste adres.

Buigmachine Amga-mini-42
Amga buigmachine Mini 42
Lees meer
Lees meer

Mini 42
1,6 Kw / 1 fase + N + aarde / 230 V
1,6 Kw / 3 fase + N + aarde / 400 V
7 liter
Lengte: 1000 mm
Breedte: 500 mm
Hoogte: 900 mm
Gewicht: 115 kg*
* Exclusief buigmallen.

Gasbuis 3/8” t/m 1 1/4”
RVS buis 35 x 2 mm
Koperen buis 12 t/m 42 mm
Dunwandige buis 10 t/m 42 mm
Hydrauliek buis 10 t/m 42 mm
Geldt voor standaard buigstralen.
Draaiende buigmal.
Max. buigradius
met buigrol = 210 mm
Max. buigradius
met buigslede = 170 mm
Stilstaande buigmal
Max. buigradius = 122 mm

Download hier de uitgebreide technische informatie.

Buigmachine Amga-mini-50
Amga buigmachine Mini 50
Lees meer
Lees meer

Mini 50
3 Kw / 3 fase + N + aard / 400 V

Tankinhoud: 7 liter
Lengte: 1200 mm
Breedte: 500 mm
Hoogte: 920 mm
Gewicht: 126 kg*
* Exclusief buigmallen

Gasbuis 3/8” t/m 1 1/2”
RVS buis 40 x 2 mm
Koperen buis 12 t/m 54 mm
Dunwandige buis 12 t/m 54 mm
Hydrauliek buis 10 t/m 50 mm
Geldt voor standaard buigstralen
Max. buigradius
met buigrol = 300 mm
Max. buigradius
met buigslede = 260 mm
Max. buigradius = 215 mm

Download hier de uitgebreide technische informatie.

Buigmachine Amga-Maxi
Amga buigmachine Maxi

Buigmachines van kwaliteitsmerken

Naast het produceren van buigmachines onder onze eigen merknaam, zijn wij ook actief als leverancier van buigmachines van andere bekende merken. Zo leveren wij ook buigmachines van Mark en RIDGID. Met de buigmachines van AMGA en de aanvulling van de buigmachines deze topmerken kunnen wij altijd het geschikte gereedschap bieden voor ieder buigvraagstuk. Meer dan alleen een leverancier zijn wij namelijk ook experts in ons vakgebied en denken we graag met u mee over uw vraagstuk en een passende oplossing. Door contact met ons op te nemen kunnen wij uw vragen beantwoorden en uw mogelijkheden bespreken. Op onze website vindt u een overzicht van alle buigmachines die wij leveren.

Uw specialist

Als leverancier van buigmachines hebben we uitgebreide kennis van de machines die we leveren. Omdat wij naast leverancier ook producent zijn, weten we precies hoe een buigmachine in elkaar steekt, wat de sterke en mindere punten van bepaalde technieken zijn en welke buigmachine geschikt is voor uw buigvraagstuk. Onze productkennis komt goed van pas wanneer we u adviseren over een buigmachine of wanneer u vragen heeft over uw werkzaamheden. Naast handbediende buigmachines leveren we ook elektrische varianten van hydraulische buigmachines. Voor machines die breder ingezet moeten worden raden we onze universele buigmachines aan.

Reparaties en onderdelen

Naast nieuwe kant-en-klare buigmachines kunt u ook bij AMGA terecht voor reparaties aan uw machines of voor het leveren van losse onderdelen, zodat u zelf aan de slag kunt gaan met de reparatie van uw buigmachine. Bij AMGA bent u altijd verzekerd van een snelle levering, dankzij onze goede samenwerking met onze leveranciers. Zo hoeft u niet te vrezen dat uw werkzaamheden langdurig stil komen te liggen.

Neem contact op met AMGA

Wilt u een buigmachine bij AMGA bestellen of heeft u vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073 – 599 1490 of het online contactformulier in te vullen. We helpen u graag bij het vinden van een geschikte buigmachine voor uw opdracht.

Menu